Decorarea Casei

Această nouă casă de completare respectă piatra casei originale

Această nouă casă de completare respectă piatra casei originale

29 septembrie 2021

Această nouă casă de completare respectă piatra casei originale

Arhitectura MATT a proiectat o nouă extindere pentru o casă de vacanță existentă cu trei paturi în Cornwall, Anglia, care ar permite a cel puțin două familii să plece împreună în vacanță.

Cheia pentru proiectarea extinderii este modul în care noua secțiune a casei se integrează cu cea veche și respectă materialele de construcție originale.

Cheia pentru designul acestei extensii este modul în care noua secțiune a casei se integrează cu cea veche și respectă materialele de construcție originale.

Piatra noii extensii, care este prezentată atât pe exteriorul, cât și pe interiorul casei, adaugă un element contemporan, dar rustic. Livingul este un exemplu minunat în acest sens, cu pereții de piatră accentuați de rafturi încorporate, în timp ce noul acoperiș este evidențiat de iluminatul LED care trece de-a lungul pereților.

Lucrarea din piatră a noii extensii, care este prezentată atât pe exteriorul, cât și pe interiorul casei, adaugă un element contemporan, dar rustic.

Iluminarea personalizată a fost creată prin utilizarea unui canal din aluminiu extrudat, benzi LED și diverse componente reglabile ale difuzorului, permițând arhitectului să obțină o răspândire uniformă și reglabilă a luminii de la vârf la streașină în fiecare cameră.

În bucătărie, grinzile din lemn de culoare închisă atrag privirea în sus către tavanul înalt.

În această bucătărie, accesată printr-o deschidere dintr-un perete de piatră, grinzile din lemn de culoare închisă atrag privirea în sus către tavanul înalt.

În dormitor, există pereți și tavan din lemn, iar o fereastră mare încadrează perfect priveliștile la grădină.

În acest dormitor modern, există pereți și tavan din lemn, iar o fereastră mare încadrează perfect vederea la grădină.

În baie, a fost inclus un iluminat similar cu camera de zi, în timp ce o ușă mică se deschide pentru a depozita perdeaua de duș atunci când nu este utilizată.

În această baie, există iluminare cu LED și un mic dulap pentru a ascunde perdeaua de duș atunci când nu este folosită.
Fotografiat de George Fielding | Arhitect: Arhitectura MATT | Inginer structural: Tier Consult

Vrei sa construiesti?

Echipa noastra de ingineri si arhitecti se focalizeaza pe proiecte industriale si ansambluri rezidentiale, mall-uri ,etc. Daca NU vrei o simplă casă, te invit sa folosesti pagina noastră de CONTACT si pe pagina noastra de SERVICII . Nu uita ca mai jos vei gasi alte mii de articole despre ce cauti, asa ca aruncă o privire mai jos!

Sursa- Credit contemporist- . https://www.contemporist.com/new-home-addition-respects-the-stonework-of-the-original-home/

Leave the first comment

Cuprins articol

Citeste si asta:

about me

Colegi ingineri si arhitecti din biroul utopian de arhitectura

Echipa Biroului nostru de Arhitectura UTOPIAN este specializată pe lucrări de industriale , proiecte de blocuri, hale metalice, etc…
Dar vom avea aici si un magazin de unde puteti să vă cumpărați proiecte de case cu toate specialitățile ( Arhitectură, Rezistantă, Drumuri, Instalații, Avize).
Dacă vă interesează ,nu ezitati sa completati formularul de pe pagina noastra de contact!

ing. Neagu Catalin

Cauta pe site

Ne găsesti pe internet!

Vrei noutati si reduceri ?

Aboneaza-te la newsletterul nostru ca sa fii informat cand oferim reduceri de pret!

Articole de citit

Category

tags

FiI primul ce află!

Oferim reduceri si noutăți pe site, așa că abonează-te ca să fii primul ce află de ele!

Nu mersi