Decorarea Casei

Această renovare a casei a folosit mai mult subsolul și spațiul exterior

Această renovare a casei a folosit mai mult subsolul și spațiul exterior
Această renovare a casei a folosit mai mult subsolul și spațiul exterior

Arhitectura celor mai bune practici a distribuit fotografii cu o renovare contemporană a casei pe care au finalizat-o în Seattle, Washington.

Înainte – Exteriorul

Casa cu un singur etaj, de la mijlocul secolului, avea două uși în fața casei, cu trepte care duceau la fiecare.

Înainte - Această casă datată cu un singur etaj, de la mijlocul secolului, avea două uși în fața casei, cu trepte care duceau la fiecare.

După – Exteriorul

Exteriorul actualizat a fost deschis, cu trepte largi care duc la o singură ușă din față. Sidingul a fost vopsit și au fost adăugate plante în ghiveci.

Această fațadă actualizată a fost deschisă, cu trepte largi care duc la o singură ușă din față.  Exteriorul a fost vopsit și s-au adăugat plante în ghiveci.
Această fațadă actualizată a fost deschisă, cu trepte largi care duc la o singură ușă de intrare.  Exteriorul a fost vopsit și s-au adăugat plante în ghiveci.

Înainte – Partea din spate a casei

Partea inițială din spate a casei includea o punte de la nivelul de locuit principal al casei. Sub punte sunt uși care fac legătura cu subsolul nefolosit.

Înainte - O casă renovată cu un singur etaj, de la mijlocul secolului, a primit o nouă punte și spațiu în aer liber.

După – Partea din spate a casei

Casa actualizată are puntea mutată în lateral, cu uși care duc în terasa, care este situată în afara subsolului.

După - O casă renovată cu un singur etaj, de la mijlocul secolului, a primit o nouă punte și spațiu în aer liber.

După – Camera de zi

În interior, nivelul principal al casei include livingul cu șemineu și ferestre cu vedere spre curtea din spate.

Nivelul principal al acestei case renovate include camera de zi cu șemineu și ferestre cu vedere spre curtea din spate.

După – Zona de luat masa și puntea

Zona de luat masa actualizată a fost mobilată cu o masă din lemn, în timp ce ușile acordeonului sunt conectate la uși.

Zona de luat masa actualizată a fost mobilată cu o masă din lemn, în timp ce ușile acordeonului sunt conectate la uși.
O nouă punte parțial umbrită adaugă spațiu de locuit suplimentar acestei case renovate.

Înainte – Bucătăria

Bucătăria originală a fost închisă și avea dulapuri din lemn vechi.

Înainte - Bucătăria originală a fost închisă și avea dulapuri din lemn vechi.
Înainte - Bucătăria originală a fost închisă și avea dulapuri din lemn vechi.
Înainte - Bucătăria originală a fost închisă și avea dulapuri din lemn vechi.

După – Bucătăria

Noua bucătărie este complet deschisă spre zona de luat masa, iar acum include dulapuri minimaliste din lemn și o insulă. Placile hexagonale de culoare închisă au fost folosite pentru pardoseală pentru a defini bucătăria și intrarea.

Această bucătărie recent renovată este complet deschisă spre zona de luat masa și include acum dulapuri minimaliste din lemn și o insulă.  Placile hexagonale de culoare închisă au fost folosite pentru pardoseală pentru a defini bucătăria și intrarea.
O insulă de bucătărie cu un decupaj curbat pentru suportul structural care a permis deschiderea bucătăriei către zona de luat masa.

Înainte – Holul

Holul original era întunecat și simplu, cu uși către un dormitor și băi.

Înainte - Holul original era întunecat și simplu, cu uși către un dormitor și băi.

După – Holul + Home Office

Holul actualizat a fost transformat într-o bibliotecă și birou de acasă, cu mult spațiu de depozitare pentru cărți și un birou încorporat sub fereastră.

Holul actualizat a fost transformat într-o bibliotecă și birou de acasă, cu mult spațiu de depozitare pentru cărți și un birou încorporat sub fereastră.
Holul actualizat a fost transformat într-o bibliotecă și birou de acasă, cu mult spațiu de depozitare pentru cărți și un birou încorporat sub fereastră.

După – Dormitorul primar

La capătul holului se află dormitorul principal, care a fost mobilat minim cu un cadru de pat din lemn.

La capătul holului se află dormitorul principal, care a fost mobilat minim cu un cadru de pat din lemn.

Înainte – Baia principală privată

Baia originală avea o chiuvetă mică cu toaletă lângă fereastră și un perete de duș blocând lumina naturală.

Înainte - Baia originală avea o mică chiuvetă cu toaleta lângă fereastră și un perete de duș blocând lumina naturală.

După – Baia principală privată

Baia principală actualizată a primit un aspect schimbat, cu noua chiuvetă dublă situată pe peretele din stânga, iar dușul și toaleta acum situate în partea dreaptă. Un paravan de duș din sticlă permite luminii naturale de la fereastră să curgă prin spațiu. S-a adăugat lumină suplimentară în baie sub formă de iluminare ascunsă în spatele oglinzii.

Baia principală actualizată a primit un aspect schimbat, cu noua chiuvetă dublă situată pe peretele din stânga, iar dușul și toaleta acum situate în partea dreaptă.  Un paravan de duș din sticlă permite luminii naturale de la fereastră să curgă prin spațiu.  Lumină suplimentară a fost adăugată în baie sub formă de LED-uri ascunse în spatele oglinzii.
Baia principală actualizată a primit un aspect schimbat, cu noua chiuvetă dublă situată pe peretele din stânga, iar dușul și toaleta acum situate în partea dreaptă.  Un paravan de duș din sticlă permite luminii naturale de la fereastră să curgă prin spațiu.  Lumină suplimentară a fost adăugată în baie sub formă de LED-uri ascunse în spatele oglinzii.

După – Camera de pulbere

Un tapet botanic împodobește pereții din camera de toaletă, creând un pop neașteptat de culoare în spațiul mic.

Un tapet botanic împodobește pereții acestei toalete, creând un pop neașteptat de culoare în spațiul mic.

Înainte – Scările de la subsol

Scările originale de la subsol, situate lângă ușa din față, aveau trepte din lemn și balustrade din lemn asortate.

ÎNAINTE - Scările originale de la subsol, situate lângă ușa din față, aveau trepte din lemn și balustrade din lemn asortate.
ÎNAINTE - Scările originale de la subsol, situate lângă ușa din față, aveau trepte din lemn și balustrade din lemn asortate.

După – Scările de la subsol

Scările de la subsol remodelate sunt acum luminoase și deschise, cu pereți despărțitori din șipci din lemn și dulapuri care ajută la ascunderea lor.

Scările de la subsol remodelate sunt acum luminoase și deschise, cu pereți despărțitori din șipci de lemn și dulapuri care ajută la ascunderea lor.
Scările de la subsol remodelate sunt acum luminoase și deschise, cu pereți despărțitori din șipci de lemn și dulapuri care ajută la ascunderea lor.
Scările de la subsol remodelate sunt acum luminoase și deschise, cu pereți despărțitori din șipci de lemn și dulapuri care ajută la ascunderea lor.
Scările de la subsol remodelate sunt acum luminoase și deschise, cu pereți despărțitori din șipci de lemn și dulapuri care ajută la ascunderea lor.

Înainte – Subsolul

Nivelul inferior al casei, sau subsolul, a fost subutilizat cu structuri expuse și izolație.

ÎNAINTE - Nivelul inferior al casei, sau subsolul, a fost subutilizat cu structuri expuse și izolație.

După – Subsolul

Subsolul a fost transformat într-o cameră de familie multifuncțională cu conexiuni directe la curtea din spate. Subsolul include depozit încorporat și cabină pentru pisici, un bar umed, precum și o zonă pentru echipamente de antrenament și o zonă de lounge.

Acest subsol a fost transformat într-o cameră de familie multifuncțională cu conexiuni directe la curtea din spate.  Subsolul include depozit încorporat și cabină pentru pisici, un bar umed, precum și o zonă pentru echipamente de antrenament și o zonă de lounge.
Acest subsol a fost transformat într-o cameră de familie multifuncțională cu conexiuni directe la curtea din spate.  Subsolul include depozit încorporat și cabină pentru pisici, un bar umed, precum și o zonă pentru echipamente de antrenament și o zonă de lounge.
Acest subsol a fost transformat într-o cameră de familie multifuncțională cu conexiuni directe la curtea din spate.  Subsolul include depozit încorporat și cabină pentru pisici, un bar umed, precum și o zonă pentru echipamente de antrenament și o zonă de lounge.

De asemenea, subsolul include două dormitoare, unul dintre ele având un accent roz învăluit.

Un dormitor contemporan cu un accent plin de culoare roz.

Există, de asemenea, o baie de oaspeți albă și verde smarald, care are plăci mici verzi și o unitate de rafturi albe deschise.

O baie de oaspeți albă și verde smarald, care are plăci mici verzi și o unitate de rafturi albe deschise.
O baie de oaspeți albă și verde smarald, care are plăci mici verzi și o unitate de rafturi albe deschise.
Fotografiat de Dain Susman | Design: Arhitectură de bune practici | Antreprenor: Ainslie-Davis Construction

Vrei sa construiesti?

Echipa noastra de ingineri si arhitecti se focalizeaza pe proiecte industriale si ansambluri rezidentiale, mall-uri ,etc. Daca NU vrei o simplă casă, te invit sa folosesti pagina noastră de CONTACT si pe pagina noastra de SERVICII . Nu uita ca mai jos vei gasi alte mii de articole despre ce cauti, asa ca aruncă o privire mai jos!

Sursa- Credit contemporist- . https://www.contemporist.com/home-renovation-basement-outdoor-space/

Leave the first comment

Cuprins articol

Citeste si asta:

about me

Colegi ingineri si arhitecti din biroul utopian de arhitectura

Echipa Biroului nostru de Arhitectura UTOPIAN este specializată pe lucrări de industriale , proiecte de blocuri, hale metalice, etc…
Dar vom avea aici si un magazin de unde puteti să vă cumpărați proiecte de case cu toate specialitățile ( Arhitectură, Rezistantă, Drumuri, Instalații, Avize).
Dacă vă interesează ,nu ezitati sa completati formularul de pe pagina noastra de contact!

ing. Neagu Catalin

Cauta pe site

Ne găsesti pe internet!

Vrei noutati si reduceri ?

Aboneaza-te la newsletterul nostru ca sa fii informat cand oferim reduceri de pret!

Articole de citit

Category

tags

FiI primul ce află!

Oferim reduceri si noutăți pe site, așa că abonează-te ca să fii primul ce află de ele!

Nu mersi