Arhitectura

Kendle Design îmbracă „micro clădire” Arizona în oțel rezistent la intemperii

Kendle Design îmbracă „micro clădire” Arizona în oțel rezistent la intemperii

Studioul de arhitectură din SUA Kendle Design Collaborative a proiectat o clădire accesorie pentru o casă de familie cu o extensie de acoperiș metalic menită să încadreze un exterior. grădină în timp ce „sărbătorește Arizona cer”.

Pavilionul Flex a fost proiectat ca un însoțitor al unei reședințe în stil modern care a fost construită în 2016 și a fost proiectat și de studioul local. Kendle Design Collaborative.

Clădire cu extensie metalică în Arizona
Kendle Design Collaborative a creat clădirea de accesorii în Arizona

Presarata cu cactusi, copaci palo verde si alta vegetatie autohtona, proprietatea este situata in Paradise Valley, un oras bogat din Phoenix zona de metrou.

O spălare naturală – albii uscate ale pârâului care se umplu ocazional cu apă de ploaie – trece între casă și foișor.

Pavilion de oțel înrăit în deșert
Pentru fațadă s-a folosit oțel rezistent la intemperii

Clădirea multifuncțională este folosită ca birou, sală de sport, pensiune, spațiu de divertisment și „oricum proprietarul crede de cuviință”, a spus studioul de arhitectură.

Designul său este menit să funcționeze în sincronizare cu reședința principală și să îndeplinească viziunea originală pentru site.

Pavilion dreptunghiular de Kendle Design Collaborative
Pavilionul are o formă aproximativ dreptunghiulară

„Această micro clădire este o structură de sine stătătoare care completează și stă cu mândrie alături de Desert Wash Residence existentă, completând în același timp compoziția inițială preconizată pentru a trăi într-o grădină de deșert”, a spus echipa.

Pavilionul are o formă aproximativ dreptunghiulară. Paleta sa de materiale – de oțel de intemperiistuc și sticlă, împreună cu accente de bronz – ajută la legarea clădirii de casa principală și de peisajul natural.

Cameră centrală în pavilion de Kendle Design Collaborative
Este orientat in jurul unei camere centrale. Fotografia este de Carl Shultz

Un clerestoriu înconjurător dă impresia că acoperișul plutește deasupra casei.

O parte a acoperișului consolele spre exterior ca un cadru metalic, „sărbătorind cerul Arizona în timp ce definește o grădină în aer liber și un spațiu de relaxare”.

Vedere interioară a pavilionului de Kendle Design.  Fotografia este de Carl Shultz
Pereții retractabili ajută la întărirea conexiunii cu site-ul. Fotografia este de Carl Shultz

În interior, clădirea conține o cameră centrală flancată de o baie pe o parte și de o mică sală de sport pe cealaltă. Finisajele interioare includ lemn în nuanțe închise și plăci tridimensionale albe.

Geamurile ample și pereții retractabili ajută la întărirea conexiunii cu șantierul.

Zona de divertisment scufundată
Kendle Design Collaborative a încorporat o zonă de divertisment scufundată în aer liber

„Pereții de sticlă de la podea până la tavan invită deșertul să intre în timp ce încadrează priveliștile”, au spus arhitecții.

Echipa a încorporat o zonă de divertisment scufundată în aer liber, unde proprietarii se pot bucura de un foc într-o seară răcoroasă.

Spațiul este parțial închis în pereți din panouri din oțel rezistent la intemperii.

Zona ajută la gestionarea apelor pluviale în timpul sezonului musonului din regiune, care se desfășoară din iunie până în septembrie.

Grădină plină de cactusi
Cactusi, copaci de palo verde și altă vegetație nativă sunt prezente în grădină

„În timpul furtunilor abundente musonice, această zonă se transformă într-un bazin de retenție pentru a reține apa de ploaie suplimentară înainte de a se filtra prin pereții de gabion umplute cu pietre de pe amplasament care servesc și ca bănci”, a spus echipa.

În general, clădirea accesorie este menită să onoreze peisajul și să îmbunătățească experiența de viață pentru proprietari.

„Pavilionul Flex este sensibil la locul în care arhitectura se întâlnește cu natura, integrându-se perfect în mediul înconjurător, respectând pământul și sporind experiența celor care îl numesc acasă”, a spus echipa.

Alte proiecte ale Kendle Design Collaborative includ a Reședința Phoenix „asemănătoare cu zen”. care a fost construit folosind blocuri de beton, stuc și sticlă. Mai multe elemente curbate înmoaie aspectul rectiliniu al casei cu un singur etaj.

Fotografia este de Michael Woodall daca nu se specifica altfel.


Credite de proiect:

Arhitect: Kendle Design Collaborative
Arhitect principal: Brent Kendle
Designer de interior: Ownsby Design
Antreprenor general: Dezvoltarea Brimley
Reprezentantul proprietarilor: Avocat Consilieri în construcții rezidențiale

Vrei sa construiesti?

Echipa noastra de ingineri si arhitecti se focalizeaza pe proiecte industriale si ansambluri rezidentiale, mall-uri ,etc. Daca NU vrei o simplă casă, te invit sa folosesti pagina noastră de CONTACT si pe pagina noastra de SERVICII . Nu uita ca mai jos vei gasi alte mii de articole despre ce cauti, asa ca aruncă o privire mai jos!

Sursa- Credit dezeen – . https://www.dezeen.com/2024/01/26/kendle-design-flex-pavilion-arizona-desert/

Leave the first comment

Cuprins articol

Citeste si asta:

about me

Colegi ingineri si arhitecti din biroul utopian de arhitectura

Echipa Biroului nostru de Arhitectura UTOPIAN este specializată pe lucrări de industriale , proiecte de blocuri, hale metalice, etc…
Dar vom avea aici si un magazin de unde puteti să vă cumpărați proiecte de case cu toate specialitățile ( Arhitectură, Rezistantă, Drumuri, Instalații, Avize).
Dacă vă interesează ,nu ezitati sa completati formularul de pe pagina noastra de contact!

ing. Neagu Catalin

Cauta pe site

Ne găsesti pe internet!

Vrei noutati si reduceri ?

Aboneaza-te la newsletterul nostru ca sa fii informat cand oferim reduceri de pret!

Articole de citit

Category

tags

FiI primul ce află!

Oferim reduceri si noutăți pe site, așa că abonează-te ca să fii primul ce află de ele!

Nu mersi