Decorarea Casei

O renovare a casei unde pereții au fost îndepărtați, astfel încât interiorul să fie conectat cu exteriorul

O renovare a casei unde pereții au fost îndepărtați, astfel încât interiorul să fie conectat cu exteriorul

5 decembrie 2023

O renovare a casei unde pereții au fost îndepărtați, astfel încât interiorul să fie conectat cu exteriorul

Design Paul Archer a distribuit fotografii cu o casă pe care au renovat-o în Londra, care includea deschiderea pereților pentru a conecta spațiile interioare cu grădina.

Designerii au îndepărtat întreg parterul, inclusiv pereții exteriori din spate, scările, cea mai mare parte a interiorului și secțiuni ale acoperișului. Pereții au fost înlocuiți cu uși de sticlă care deschid întregul colț, creând o experiență perfectă în interior/exterior.

În această renovare a casei, pereții au fost înlocuiți cu uși de sticlă care deschid întregul colț, creând o experiență perfectă în interior/exterior.

O cameră de grădină, care este plină de lumină naturală, include un raft alb sub fereastră.

O cameră de grădină, care este plină de lumină naturală, include un raft alb sub fereastră.

Raftul se intalneste cu dulapurile de bucatarie, care au un aspect minimalist si un finisaj alb mat.

Raftul se intalneste cu dulapurile de bucatarie, care au un aspect minimalist si un finisaj alb mat.

Ferestrele și ușile creează o legătură cu grădina, în timp ce blatul din bucătărie este replicat pe cealaltă parte a ferestrei.

Ferestrele și ușile creează o legătură cu grădina, în timp ce blatul din bucătărie este replicat pe cealaltă parte a ferestrei.

Adiacent bucătăriei este o zonă de luat masa în plan deschis și scările către etajul superior al casei. O nouă lumină mare de acoperiș asigură că spațiul este bine iluminat și asigură ventilație deasupra casei scării.

O masă și scaune albe se potrivesc perfect scărilor și pereților.

Livingul din față este separat de bucătărie și zona de luat masa printr-un perete mare glisant, permițând proprietarilor să izoleze acustic sunetele televizorului.

Această cameră de zi din față este separată de bucătărie și de zona de luat masa cu un perete mare glisant, permițând proprietarilor să izoleze acustic sunetele televizorului.

Etajul superior a fost transformat într-o suită principală, cu o suită mai mică pentru oaspeți în spate. În baie, pereții și podelele sunt acoperite cu gresie, în timp ce oglinzile reflectă lumina din jurul interiorului.

În această baie, pereții și podelele sunt acoperite cu gresie, în timp ce oglinzile reflectă lumina din jurul interiorului.
Fotografiat de Nick Guttridge | Proiecta: Design Paul Archer | Antreprenori: D2B Construction Ltd și Decoworks

Vrei sa construiesti?

Echipa noastra de ingineri si arhitecti se focalizeaza pe proiecte industriale si ansambluri rezidentiale, mall-uri ,etc. Daca NU vrei o simplă casă, te invit sa folosesti pagina noastră de CONTACT si pe pagina noastra de SERVICII . Nu uita ca mai jos vei gasi alte mii de articole despre ce cauti, asa ca aruncă o privire mai jos!

Sursa- Credit contemporist- . https://www.contemporist.com/home-renovation-where-the-walls-were-removed-so-the-interior-connects-with-the-exterior/

Leave the first comment

Cuprins articol

Citeste si asta:

about me

Colegi ingineri si arhitecti din biroul utopian de arhitectura

Echipa Biroului nostru de Arhitectura UTOPIAN este specializată pe lucrări de industriale , proiecte de blocuri, hale metalice, etc…
Dar vom avea aici si un magazin de unde puteti să vă cumpărați proiecte de case cu toate specialitățile ( Arhitectură, Rezistantă, Drumuri, Instalații, Avize).
Dacă vă interesează ,nu ezitati sa completati formularul de pe pagina noastra de contact!

ing. Neagu Catalin

Cauta pe site

Ne găsesti pe internet!

Vrei noutati si reduceri ?

Aboneaza-te la newsletterul nostru ca sa fii informat cand oferim reduceri de pret!

Articole de citit

Category

tags

FiI primul ce află!

Oferim reduceri si noutăți pe site, așa că abonează-te ca să fii primul ce află de ele!

Nu mersi